Nem rabarberkage |
||||
![]() |
||||
150 g blødt smør eller margarine 175 g sukker 175 g mel 1 tsk kartoffelmel 1½ tsk bagepulver 2 æg 250 g rabarberstilke - - - - - Tænd ovnen på 175°. Rens rabarberne og skær stilkene i stykker på 1-2 cm. Kom alle ingredienserne på nær rabarberstykkerne i foodprocessoren, og kør til dejen er glat og sammenhængende. Fyld dejen i en springform (22 cm i diameter). Stik rabarberstykkerne ned i dejen og sørg for, at de er jævnt fordelt i hele formen. Kagen bages midt i ovnen i 35-40 minutter. Afkøl på en bagerist, og server lun. Rabarberkagen er velegnet at fryse. Kagen kan også laves med optøede, frosne rabarberstykker. Husk, at dryppe rabarberstykkerne godt af først. |
||||
Copyright © Bente Hoffmann, 2010 Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug. Ved kommerciel eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >> |
||||