Pastasalat med grøntsager og ost |
||||
100 g Il Fornaio økologisk rugfuldkornspasta 250 g fuldkornspasta (her økologisk eliche (fra Irma)) 1 stor courgette i solide tern 1 rød peberfrugt i små tern 125 g dampede sugar snaps (eller sukkerærter) skåret i halve 150 g gybna baida-ost 20-25 grønne oliven Marinade 3-4 spsk olivenolie 1 spsk hvid balsamicoeddike 2 spsk tørret oregano 2 tsk timiansalt kværnet peber - - - - - Kog pastaen efter anvisningen på poserne og i to forskellige gryder (= forskellig kogetid). Rør imens marinaden sammen, og skær grøntsagerne ud. Vend den varme pasta i marinaden, og lad den køle af ca. 10 minutter. Bland grøntsagerne og oliven i pastaen. Bræk gybna baida-osten i mindre stykker, og bland den i pastasalaten. Servér evt. brød til. |
||||
Copyright © Bente Hoffmann, 2009 Opskriften er til fri afbenyttelse til privat brug. Ved kommercielt eller anden offentlig brug kræves Bente Hoffmanns skriftlige tilladelse. Forespørg her >> |
||||